L’Associació Antisida de Lleida imparteix programes de prevenció i promoció per a la salut a 3.800 joves

L’Associació Antisida de Lleida ha impartit 176 tallers educatius a les 12 comarques lleidatanes durant el 2014. En total, 3.865 joves van assistir a algun dels programes que realitzen els professionals de l’associació com ‘Per estimar-te,m’estimo’, ‘Les històries del Max’, ‘Preser-va’t’ i ‘Saps de què va”, entre d’altres. Aquesta xifra suposa un increment de més de 500 persones respecte els beneficiaris de la formació el 2013. A més, el 2014 també es van impartir 12 tallers amb famílies que van comptar amb 161 persones.

Taller realitzat el 2014 amb pares

Taller realitzat el 2014 amb pares

Un dels pilar bàsics de l’Associació Antisida de Lleida és l’atenció als joves i la xarxa educativa. Per això, cada any ofereix tallers educatius als joves de Ponent. L’entitat també compta amb un servei d’atenció al jove ubicat en diferents punts de la demarcació com Lleida, Balaguer, el Pont de Suert, la Seu d’Urgell i les Borges Blanques. En aquests espais sociosanitaris s’informa en l’àmbit de l’afectivitat, la sexualitat i la relació amb els altres. També es facilita material profilàctic. En total, s’han realitzat 1.200 atencions en aquests espais.

Servei Sociosanitari de l'Alt Urgell durant l'estiu

Servei Sociosanitari de l’Alt Urgell durant l’estiu

El 2014, l’Associació Antisida de Lleida va posar en marxa el Projecte En-tens, un servei específic dirigit al col·lectiu LGTB i els homes que tenen sexe amb d’altres homes. Més de 1.125 persones s’han atès en aquest servei que ofereix atenció específica.