SENSIBILITZACIÓ

+ Que Festa

QUÈ ÉS?

Són una sèrie d’intervencions de promoció de la salut sexual i de minimització de danys adreçada als espais d’oci nocturn, tenint com a objectiu facilitar material informatiu, recursos i material profilàctic al jovent, per tal de fomentar les relacions sexuals saludables.

Aquesta intervenció pretén involucrar tant a agents relacionats amb l’oci nocturn, com al mateix jovent i agents que porten a terme accions en diferents festes, apostant conjuntament per gaudir i/o oferir unes nits segures lliures de risc en l’àmbit de les sexualitats.

QUÈ OFEREIX?

Ens desplacem amb un carretó mòbil (similar als antics carretons de gelats) per l’espai d’oci. En aquest carretó el jovent pot trobar informació sobre minimització de riscos relacionada amb drogues, sexualitats i paquets amb material profilàctic.

El personal tècnic proposa al jovent que s’atansa al carretó que contesti una sèrie de preguntes relacionades a la prevenció de conductes de risc associades o no al consum de drogues, i si ho fan se’ls hi regala el paquet amb material profilàctic. La resta d’informació relacionada amb sexualitat i drogues és de lliure accés tot i que sempre es convida al fet que participin en el joc de les preguntes.

COM S'HI POT ACCEDIR?

Si la teva entitat/administració/empresa està interessada en el programa, contacta amb nosaltres a: