SALUT SEXUAL

Treball Sexual

QUÈ ÉS?

Des dels seus inicis, la Fundació Antisida ha dedicat recursos i esforços en tasques de prevenció i promoció per a la salut a persones que treballen en el sexe comercial, per tal que tinguin una millor qualitat de vida i de treball, tot respectant les pròpies decisions i necessitats.

QUÈ OFEREIX?

Dispensem, de forma gratuïta,  material profilàctic (preservatius masculins, preservatius femenins i lubrificants) que siguin útils per l’autocura tant en l’exercici ocupacional com en les seves relacions personals.

A més d’aquesta dispensació, s’ofereix una informació personalitzada sobre la transmissió d’infeccions sexualment transmissibles, la seva detecció, higiene, mètodes anticonceptius i accés a la xarxa sanitària.

COM S'HI POT ACCEDIR?

Si exerceixes el treball sexual pots venir a veure’ns els dimarts i dijous de 15.00 a 19.00 hores, on rebràs un servei totalment gratuït i, el que és més important, absolutament confidencial.

Si ets treballadora/r sexual i creus que hi ha algun aspecte de la teva situació que pot millorar o canviar, explica’ns-ho. És un servei totalment gratuït i, el que és més important, confidencial.