Tot a punt per la novena edició de la Comarkalada

La novena edició de la Comarkalada Trobada Jove de la Noguera tindrà lloc el proper dissabte 11 ‘octubre a Bellmunt d’Urgell. El tema d’enguany de la Fira Jove és “El meu poble al 1714”. Una vintena d’entitats juvenils de la comarca estaran presents a la trobada amb  estands muntats per ells mateixos i ambientats amb la temàtica demanada.

Una de les novetats d’enguany serà el canvi d’horari del fòrum d’alcaldes/esses i regidor/es de Joventut que es farà just després de dinar, a diferència dels altres anys. Amb el canvi d’hora s’espera encara una major afluència d’assistents a la trobada més important d’alcaldes i regidors/es de joventut que es fan a les nostres terres.

La música i els espectacles tindran també un paper destacat dins d’aquesta Comarkalada. D’aquesta manera, actuaran els Xarop de Canya, The Folkies i Los follets d’Artesa de Segre, entre d’altres. El concert dels Pastorets Rock i La Munt band posaran el punt i final a la novena edició de la Comarkalada, que donarà el relleu al municipi de Cubells, que l’any vinent celebrarà la 10a edició.