L’Associació Antisida de Lleida realitza 62 proves ràpides del VIH el Dia de la Prova

L’entitat va obrir la seva seu de forma continuada per realitzar el test sense cita prèvia

L’Associació Antisida de Lleida va realitzar dijous 20 d’octubre 62 proves ràpides del VIH en el marc del Dia de la Prova. Els resultats de les proves van ser tots negatius en la detecció precoç del VIH. L’entitat va obrir la seva seu de Lleida de forma continuada per realitzar, sense cita prèvia, la prova ràpida del VIH de les 10.00 a les 19.00 hores.

Amb motiu del Dia de la Prova, l’Associació Antisida de Lleida va instal·lar dos estands informatius al Campus Universitari de Cappont i al Campus Universitari de Ciències de la Salut de Lleida. Durant tot el dia es va informar sobre la importància del test ràpid del VIH per permetre a la persona beneficiar-se d’un seguiment mèdic, accedir a un tractament eficaç que millori la qualitat de vida, així com adoptar les mesures necessàries per evitar la reinfecció i la transmissió del VIH.

L’associació ha realitzat 274 noves proves ràpides del VIH i altres infeccions de transmissió sexual (ITS) de gener a octubre de 2016. L’Associació Antisida de Lleida és l’única entitat no governamental que promou activament la prevenció de la salut afectivo sexual en aquest àmbit i que incideix directament a aquelles persones que han pogut tenir una conducta de risc. És important poder oferir de manera confidencial i voluntària un tracte personalitzat i professional en la matèria.

diadelaprova2016