L’Associació Antisida de Lleida presenta un nou servei dirigit al col·lectiu LGTB

El projecte En-tens ofereix una atenció específica en l’àmbit de l’afectivitat, la sexualitat, la promoció i la prevenció de la salut

L’Associació Antisida de Lleida ha ampliat el seu pla d’actuació amb un nou servei específic dirigit al col·lectiu LGTB i als homes que tenen sexe amb d’altres homes. Aquest servei, denominat com el projecte En-tens, ofereix una atenció específica en l’àmbit de l’afectivitat, la sexualitat, la promoció i la prevenció de la salut. El servei es portarà a terme els dilluns i dimecres de 16.00 a 19.00 hores.

L’associació presentarà el projecte En-tens demà dimecres 26 de novembre a les 10.30 hores al Centre Cívic del Centre Històric, plaça de l’Ereta, s/n. El president de l’Associació Antisida de Lleida, Joan Fibla, i la coordinadora de l’Associació Antisida de Lleida, Anna Rafel, estaran acompanyats de la secretària de Família del Departament de Benestar Social i Família, Dolors Godi; la responsable de l’Agencia de Salut Pública a Lleida, Mercè Bieto,; la regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat de l’Ajuntament de Lleida, Rosa Ball, i la tècnica del projecte, Laura Cortès.