L’Associació Antisida de Lleida inicia una campanya de recollida de mobles en bon estat per tres pisos per a famílies en risc d’exclusió social

  •  Es poden donar llits, armaris, electrodomèstics i qualsevol altre parament de la llar
  • Es tracta de tres habitatges de lloguer cedides per l’Agència de l’Habitatge de Catalunya

L’Associació Antisida de Lleida ha començat el 2020 amb una campanya de recollida de mobles en bon estat per a moblar els tres nous pisos que s’han condicionat a Lleida ciutat per a acollir famílies en risc d’exclusió social. Es tracta de tres habitatges de lloguer cedits per l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

El pla de treball s’estableix per un any de durada, amb renovació del contracte segons la necessitat de les famílies. L’objectiu de la iniciativa és ajudar a les famílies amb dificultats econòmiques amb aquest lloguer a  un preu molt baix. Per això, quan hi hagi una recuperació a nivell econòmic es valorarà fer una recerca d’un habitatge propi.

L’Associació Antisida de Lleida recull tot tipus de mobiliari en bon estat com llits, sofàs, armaris, electrodomèstics, vaixelles, coberteries i qualsevol altre parament de la llar. Tècnics de l’entitat s’encarreguen de recollir el mobiliari de les persones que el cedeixen gratuïtament.

L’Associació Antisida de Lleida és  una entitat sense ànim de lucre fundada l’any 1991 amb la missió de donar una resposta integral a les necessitats individuals i comunitàries que sorgeixen en l’àmbit del VIH/sida i en salut sexual. L’entitat vol ser un referent actiu i innovador en les polítiques de salut sexual i en l’àmbit del VIH/sida apostant per valors com el compromís, l’ètica, l’experiència, la implicació, la innovació, la qualitat, el respecte, la solidaritat i la transparència.