L’Associació Antisida de Lleida es suma als actes de la Nit Vermella amb un concert benèfic a la sala Boîte

L’Associació Antisida de Lleida es suma per segon any als actes de la Nit Vermella, una cita festiva per a les entitats i totes les persones vinculades al món del VIH/sida, la prevenció i la promoció de la salut amb motiu del Dia Mundial de Lluita contra la Sida. La celebració, que tindrà lloc aquest divendres 27 de novembre a partir de les 23.00 hores a la sala Boîte de Lleida, comptarà amb l’actuació del monologista Oriol Saura i el grup Spring Riot, un grup de rock alternatiu / pop-rock influenciat per grups com Muse, Coldplay, Queen, U2, Bon Jovi, My Chemical Romance i Beatles.

El donatiu de l’entrada, 3 euros, es destinarà a les famílies amb infants en el marc de la iniciativa de l’associació “cap família sense un lot de Nadal”. La campanya, que ha comptat amb la participació desinteressada de la sala Boîte, l’Oriol Saura i els Spring Riot, es realitza de manera conjunta amb el Comitè 1r Desembre i les celebracions també tenen tenen lloc a Badalona, Barcelona i Tarragona. Per a més informació: http://www.comite1desembre.org/nits-vermelles-dia-mundial-de-la-sida-2015/

banner_facebook_nitvermella

Les activitats commemoratives del Dia Mundial de Lluita contra la Sida seguiran dissabte 28 de novembre amb un espectacle de pallassos i bufons a càrrec de El Gran Magí a la plaça Sant Joan de Lleida. A partir de les 11.00 hores, us espera una gran actuació infantil i un esmorzar solidari amb coca i xocolata. Els beneficis del mateix es destinaran també a la iniciativa “cap família sense un lot de Nadal”.

cartell28novembre_ok