L’Associació Antisida de Lleida commemora el Dia Mundial de Lluita contra la Sida amb un llaç gegant humà

L’entitat tindrà un estand durant tot el dilluns 1 de desembre a la plaça Paeria

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de Lluita contra la Sida, l’1 de desembre, l’Associació Antisida de Lleida ha organitzat diferents activitats per tot el territori lleidatà. A la ciutat de Lleida es llegirà el manifest a les 12.00 hores a la plaça Paeria de Lleida i tot seguit, es crearà un llaç gegant humà, aquest es realitzarà de manera simultània a diferents indrets del territori català. Per a tots aquells que vulguin col·laborar és imprescindible portar una samarreta o jersei vermell. Les imatges de tot Catalunya es compartiran amb el hashtag #LlaçosPerlaSida.

A més, també hi haurà estands informatius de 10.00 a 14.00 hores a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, l’Hospital Santa Maria, el CAP Rambla Ferran i al carrer Pi i Margall.

A les 17.30 hores a l’estand de l’entitat, tindrà lloc la xocolatada popular que comptarà amb la col·laboració de diferents associacions i vocalies de Dones de Lleida. A més, durant tot el dia hi haurà un estand informatiu de l’Associació Antisida de Lleida a la plaça Paeria de Lleida amb activitats lúdiques organitzades per l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut (AECS). També hi haurà taules informatives a Balaguer i el Pont de Suert.