L’Associació Antisida de Lleida commemora el Dia Mundial de Lluita contra la Sida amb taules informatives a tota la demarcació de Lleida

L’entitat organitza un llaç gegant humà i disposa d’un estand durant tot el dimarts 1 de desembre a la plaça Paeria

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de Lluita contra la Sida, l’1 de desembre, l’Associació Antisida de Lleida ha organitzat diferents activitats per tot el territori lleidatà. A la ciutat de Lleida es llegirà el manifest a les 12.00 hores a la plaça Paeria de Lleida i tot seguit, es crearà un llaç gegant humà, aquest es realitzarà de manera simultània a diferents indrets del territori català. Per a tots aquells que vulguin col·laborar és imprescindible portar una samarreta o jersei vermell. Les imatges de tot Catalunya es compartiran amb el hashtag #LlaçosPerlaSida.

A més, també hi haurà taules informatives de 9.00 a 15.00 hores a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, l’Hospital Universitari Santa Maria i al CAP Rambla Ferran de Lleida. I com és habitual, l’entitat comptarà amb un estand principal a la plaça Paeria de 10.00 a 19.00 hores amb activitats lúdiques organitzades per l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut (AECS).

Per acabar la commemoració a Lleida, a les 17.30 hores a l’estand de l’entitat tindrà lloc la xocolatada popular que comptarà amb la col·laboració de diferents associacions i vocalies de Dones de Lleida. Tot seguit, a les 18.00 hores, es farà per primera vegada una roda d’Street Dance (dansa urbana) amb la col·laboració del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Lleida.

Pel que fa a la resta de la demarcació, el Pont de Suert acollirà durant el matí una taula informativa a l’IES Pont de Suert i al CAP de Pont de Suert i per la tarda, una xerrada sobre VIH a l’Espai Jove del Pont de Suert. La mateixa xerrada es repetirà el dimecres 2 de desembre a Vilaller. L’Oficina Jove de l’Alt Urgell comptarà amb una taula informativa de 10.00 a 14.00 hores i el dijous 3 de desembre de 17.00 a 19.00 hores hi haurà una taula informativa a l’Oficina Jove de les Borges Blanques.