L’Associació Antisida de Lleida busca més de 2.500€ per mantenir l’hort solidari

L’entitat ha recaptat prop de 400€ a través d’un projecte de microdonacions

Amb el projecte “Ayuda a sembrar esperanza”, l’Associació Antisida de Lleida ha recaptat prop de 400€ per mantenir els treballadors de l’hort solidari, persones amb problemes d’inserció sociolaboral. Però encara falten 2.500€ per fer realitat el repte que ajudarà a unes cinquanta famílies gràcies a les verdures i hortalisses de l’hort.

El projecte, realitzat a través de la pàgina web http://microdonaciones.hazloposible.org/, estarà obert fins el 9 d’agost. Fins aquesta data totes les persones que vulguin col·laborar poden fer-ho a través del web. La quantitat col·laboradora només es cobrarà a cada un dels usuaris si s’aconsegueix arribar a la xifra total.

Des del setembre de 2012, l’hort de l’Associació Antisida de Lleida ha donat feina a 8 usuaris i d’aquests, 4 han trobat feina fora de l’entitat gràcies a la formació hortofrutícola. A més, una cinquantena de famílies s’han beneficiat de les verdures i les hortalisses de l’hort. Si l’entitat aconsegueix l’objectiu, una cinquantena de famílies es podran seguir beneficiant dels productes de l’hort.

Trobareu més informació del projecte al web http://microdonaciones.hazloposible.org/proyectos/detalle/?idproyecto=173