La Fundació Antisida de Lleida commemora Dia Memorial de la Sida

La Fundació Antisida de Lleida commemora, com cada any, el Dia Memorial de la Sida que es realitzarà a Lleida, dijous 2 de juny. Es tracta d’una celebració emotiva amb familiars, amics i amigues, voluntaris i voluntàries i representants de les administracions on es recorda a tots aquells i aquelles que ja no estan i, a la vegada, es reivindica la lluita per la igualtat, dignitat i contra l’estigma i la discriminació social.

La celebració del Dia Memorial de la Sida es desenvoluparà en dos actes. A partir de les 10.00 hores davant de l’Institut d’Estudis Ilerdencs i de la Catedral de Lleida hi haurà una exposició de tapissos elaborats a mà per les famílies i amics i amigues, cedits pel Museu d’Història de Catalunya, acompanyat d’un estand informatiu de la Fundació Antisida de Lleida.

A les 19.00 hores es farà l’acte institucional al pati de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI), que comptarà amb la lectura del manifest i la lectura dels noms a càrrec de familiars, institucions i voluntaris/àries. També es comptarà amb una interpretació de TAGS (tallers artístics grupals i socialitzadors) i l’actuació musical de Duo Nebbia.