La Fira de Titelles de Lleida col·labora amb l’Associació Antisida de Lleida

La Fira de Titelles de Lleida, que tindrà lloc els dies 29 i 30 d’abril i 1 de maig de 2016, col·labora enguany amb l’Associació Antisida de Lleida. Per ajudar a la difusió i a la conscienciació de la problemàtica del VIH/sida, els titelles elaborats pels escolars de la ciutat, que  s’exposaran als aparadors de les botigues de Lleida, portaran el llaç vermell identificatiu de la lluita contra el VIH/sida.

fira_titelles

 

La primera setmana de maig, Lleida acull la Fira de Titelles, organitzada pel Centre de Titelles de Lleida i l’Ajuntament. Un cop més el fantàstic món de les titelles inundarà els carrer, places i teatres de la ciutat. L’objectiu de la fira ha estat esdevenir en plataforma de mercat per als professionals dels titelles i al mateix temps de difusió artística sense minimitzar al importància del valor festiu que comporta la presència del públic als espectacles.

La Fira congrega una mitjana de vint companyies i més de 300 professionals acreditats, els quals participen en les jornades tècniques, actuacions programades i activitats paral·leles a la Fira. Lleida es converteix durant un cap de setmana en punt de trobada de companyies, programadors i productors.

A més de les pròpies actuacions, també es programen un sèrie d’activitats paral·leles que complementen l’oferta i han ajudat a que la Fira hagi esdevingut en referent.

Podeu trobar més informació a la pàgina web de la fira.