Bases Legals Concurs #NitVermella2018

CONCURS NITVERMELLA2018_OK

ORGANITZACIÓ: El titular d’aquesta promoció és l’Associació Antisida de Lleida. La finalitat és realitzar un concurs fotogràfic en línia en què podran participar totes les persones físiques que compleixin les condicions establertes en aquestes bases.

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ: En el concurs poden participar tots aquells usuaris de l’aplicació mòbil Instagram. Instagram per a iPhone, iPod touch i iPad: Instagram – Aplicacions iOS. Instagram per a Android: Instagram – Aplicacions Google Play.

DATA, HORA I LLOC DEL CONCURS: Del 23 de novembre de 2018 al 25 de novembre de 2018 a les 23.59 hores.

FUNCIONAMENT: La temàtica del concurs és la Nit Vermella de l’Associació Antisida de Lleida. Volem que els usuaris facin difusió d’aquesta festa a la sala les Paul. És a dir, els usuaris hauran de fer fotografies  de tot allò que relacionin amb la Nit Vermella: photocall, la gent, els racons, els moments… i compartir-les a Instagram amb l’etiqueta #NitVermella2018.

No és necessari el registre previ a cap web ni aplicació per participar.

Només les fotografies que compleixin la temàtica del concurs, incloguin el hashtag #NitVermella2018   en la descripció entraran a concurs.

No s’acceptaran fotografies publicats/des fora de la data i l’horari especificat.

Cada concursant pot participar amb tantes fotos com vulgui.

PREMI: Sopar per a dues persones al restaurant Click Menú (Carrer Acadèmia, 40, 25002 Lleida).

JURAT:  El jurat estarà format per 5 membres de l’Associació Antisida de Lleida.

VEREDICTE:

En un termini no superior a 20 dies l’organització anunciarà el guanyador a les xarxes socials de l’Associació Antisida de Lleida, etiquetant als guanyadors, per això, és aconsellable ser seguidor/a de les xarxes socials de l’Associació Antisida de Lleida.

CONDICIONS GENERALS:

El premi no podran ser bescanviats en cap dels casos pel seu valor en metàl·lic.

En el cas que un menor d’edat esdevingui guanyador, un representant o tutor legal major d’edat haurà d’acompanyar-lo a recollir el premi.

El guanyador/a haurà de fer-se una fotografia a l’Associació Antisida de Lleida per a poder penjar-se a les xarxes socials de l’entitat.

Les fotografies que no compleixin les bases establertes, o que tot complint puguin vulnerar drets personals, o puguin resultar ofensives o discriminatòries seran desqualificades. Així mateix, l’organització es reserva el dret de desqualificar les fotografies que consideri inoportunes sota el seu propi criteri. La participació en el concurs implica que el participant tingui un compte a Instagram i que respecti les condicions d’aquestes xarxes. L’organització, a més, es reserva el dret de denunciar i demanar l’eliminació de la fotografia, si alguna imatge vulnera drets personals, resulta ofensiva o discriminatòria.

Els concursants cedeixen els drets d’imatge de les seves fotografies perquè l’organització pugui usar en qualsevol dels canals de comunicació i publicació que sigui necessari (sempre en un àmbit relacionat amb aquest concurs). L’acceptació del premi per als guanyadors suposa donar el consentiment a l’organització per utilitzar amb fins publicitaris el seu nom i imatge en el material promocional relacionat amb aquesta campanya.

No podran optar als premis del concurs ni organitzadors, ni col·laboradors, ni treballadors dels col·laboradors, ni familiars d’aquests.

La participació en aquesta promoció suposa l’acceptació íntegra de les presents bases i la submissió expressa de les decisions interpretatives que de les mateixes efectuï l’organització.

Si les circumstàncies ho exigeixen, l’Organització es reserva el dret de modificar les dates, els horaris, el premi… anunciats, així com de decretar-ne la suspensió del concurs.